Contact gegevens

Adres:
Molenveldlaan 154a
6523 RN Nijmegen
Nederland
Telefoon:
+ 31 (0)24-301 0130
Mobiel:
+ 31 (0)6-549 33 888

Overige gegevens

Overige gegevens:

Wie is die IdeeënLeverancier Martijn

Martijn Nas

Van schaatser bij Holiday Ice tot trainer en coach, Martijn Nas heeft het allemaal beleefd. Inzet en doorzettingsvermogen vormen de rode draad in zijn carrière. De smeerolie in elke carrière is zijn PEP: Passie, Energie en Persistentie. Dat is wat Martijn heeft gebracht tot waar hij nu is. En dat is wat hij zijn klanten meegeeft.

Weet wat je motiveert en je kunt het bereiken
Als IdeeënLeverancier weet Martijn de mensen te raken door te doorgronden wat mensen beweegt. Hij enthousiasmeert en motiveert door lichtvoetig gebruik te maken van de vele anekdotische en soms indringende praktijkvoorbeelden die hij in zijn lange loopbaan heeft meegemaakt. Denken in mogelijkheden, dat staat bij Martijn voorop. Denken in dat wat wél kan zorgt er immers voor dat actief naar oplossingen wordt gezocht en zaken in beweging worden gebracht.

Zijn werkwijze kenmerkt zich door veel energie, interactie en het voortdurend activeren van de gesprekspartner. Buiten de geijkte kaders denken is zijn stokpaardje.

Martijn heeft internationale en nationale opleidingen gedaan in neuro linguïstisch programmeren (NLP) en motiverende gespreksvoering (MVG). Hij heeft hiervoor onder andere aan de universiteit van Californië gestudeerd, de bakermat van NLP. Door de samenvoeging van NLP en MVG is hij een veel gevraagd trainer in binnen en buitenland.

Contact formulier

Stuur een e-mail. Alle velden met een asterisk (*) zijn verplicht.